Welkom bij Chivo opleidingen

Wij zijn blij met je interesse in ons opleidingenaanbod. We weten dat we niet iedereen kunnen bedienen en daarom is het wellicht handig om te weten wat de belangrijkste 5 punten zijn die gewaardeerd worden door onze (oud)studenten:

 

We hebben de opleidingen Vitaliteitskundige met eventuele specialisaties leiderschap of klinisch en PT Essentials die bestaan uit meerdere modules en soms aanvullende praktijkdagen. In het schematisch overzicht kun je zien welke modules bij welke opleidingen horen. Deze opleidingen kunnen ook via losse modules worden doorlopen. Verderop tref je een overzicht van het aanbod, gegroepeerd in opleidingen, modules en praktijkdagen.

Structuur opleidingen Vitaliteitskundige 2023

Onze opleidingen

We noemen deze trajecten opleidingen, omdat er vaardigheden worden aangereikt die leiden tot het beoefenen van een beroep. Deze opleidingen worden afgerond met een praktijkexamen en hebben een diploma. Een aantal opleidingen bestaan uit meerdere modules die voor het grootste deel in willekeurige volgorde kunnen worden doorlopen. Een overzicht van de multimodule opleiding tref je in het overzicht.

Onze modules
Een module is gericht op vertalen van wetenschappelijke kennis van een specifiek domein naar praktijkgericht kunnen begeleiden. Hoewel deze modules, deel uitmaken van complete opleidingen, kun je na het volgen van deze module, zonder aanvullende kennis, verantwoord aan de slag met begeleiden. Sommige modules vereisen voor voorschakelmodules, maar details staan vermeld op desbetreffende modulepagina. Na het afronden van een module, gevolgd door een theoretische toets, ontvang je een certificaat.