Welkom bij Chivo opleidingen

Wij zijn blij met je interesse in ons opleidingenaanbod. We weten dat we niet iedereen kunnen bedienen en daarom is het wellicht handig om te weten wat de belangrijkste 5 punten zijn die gewaardeerd worden door onze (oud)studenten:

 

  1. Wetenschappelijk onderbouwde en actuele materie (zie video ‘Wat is de waarheid’)
  2. Concrete vertaling naar de praktijk
  3. Veel ruimte voor vragen door kleine klassen van maximaal 12 deelnemers
  4. Uitgebreid en actueel naslagwerk voor elke opleiding van honderden pagina’s
  5. Raamwerk aangereikt krijgen waar ze bestaande en nieuwe kennis in kunnen verenigen

Onze opleidingen

We noemen deze trajecten opleidingen, omdat er vaardigheden worden aangereikt die leiden tot het beoefenen van een beroep. Deze opleidingen worden afgerond met een praktijkexamen en hebben een diploma. Een aantal opleidingen bestaan uit meerdere modules die voor het grootste deel in willekeurige volgorde kunnen worden doorlopen. Een overzicht van de multimodule opleiding tref je in het overzicht.

De voorbesproken opleidingen Vitaliteitscoach, Personal Trainer Pro en PT Essentials bestaan uit meerdere modules. In dit overzicht kun je zien welke modules bij welke opleidingen horen. Deze opleidingen kunnen ook via losse modules worden doorlopen, die je hier verderop ziet staan.

Onze modules preventie en prestatie (5 weken)
Een module is gericht op vertalen van wetenschappelijke kennis van een specifiek domein naar praktijkgericht kunnen begeleiden. Hoewel deze modules, deel uitmaken van complete opleidingen, kun je na het volgen van deze module, zonder aanvullende kennis, verantwoord aan de slag met begeleiden.  De modules hebben dus een zelfstandig karakter. Na het afronden van een module, gevolgd door een theoretische toets, ontvang je een certificaat.

Downloads