• Profielfoto van Redactie Chivo

  Redactie Chivo

  • 8 maanden, 1 week geleden

  Het indringende verhaal van iemand die decennia zijn leven op pauze heeft staan vanwege chronische en onverklaarbare pijn.

  https://www.nature.com/immersive/d41586-023-00869-6/index.html

  Het artikel bespreekt het vanuit een casus, maar de verschillende technieken komen aan bod, zowel farmaceutisch als educatie. Ook lees je over terugval, over werk vinden wat bij je past en uiteindelijk op moet geven. Het is een bekend verhaal, omdat er zovelen zijn.

  In NL heeft 18% te kampen met chronische pijn. Ook dat kan verlammen. Helpen accepteren is de eerste stap en daarna zijn er allerlei stappen te ondernemen om vooral de extra klachten onder controle te krijgen. Dat leer je als klinisch vitaliteitskundige.

  Het indringende verhaal van iemand die decennia zijn leven op pauze heeft staan vanwege chronische en onverklaarbare pijn.https://www.nature.com/immersive/d41586-023-00869-6/index.htmlHet artikel bespreekt het vanuit een casus, maar de verschillende technieken komen aan bod, zowel farmaceutisch als educatie. Ook lees je over terugval, over…Read More– Redactie Chivo (@redactiechivo) 1 april 2023

  #chronischepijn #acceptatie

  1 Share